Nieuws

Nieuwe agenda

Vanaf 29 december 2021 werken wij niet langer met de agenda van MediContact.

Wij zijn overgeschakeld naar het afsprakensysteem MYA

Om hierop in te loggen dient u enkel uw rijksregisternummer in te vullen dat u kan terugvinden op de achterzijde van uw identiteitskaart.

Mondmaskerplicht voor kinderen

In een aantal landen, waaronder België, zijn kinderen vanaf 6 jaar verplicht om een mondmasker te dragen op school. Kinderen vinden dat zeker niet altijd leuk. Wetenschappelijk onderzoek toont wel dat mondmaskerplicht op school de verspreiding van het virus vermindert, en dat het veelvuldig dragen geen enkele negatieve impact heeft op de gezondheid van het kind. Een mondmasker hindert de uitwisseling van zuurstof en koolstofdioxidegas niet: beide gaan los doorheen papier en stof. Daarom is er geen impact op de immuniteit van het kind, laat staan op het leervermogen of de hersenfuncties.

Voor meer info kan u volgend artikel nalezen: https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/mondmaskers-zijn-onschadelijk-voor-kinderen#article-detail-wrapper

Nieuwe praktijk

We zijn heel blij jullie te verwelkomen in onze gloednieuwe praktijk! 

Wat is er nog nieuw? 

Dokter Docx zal geen praktijk meer doen op de Bouwelsesteenweg 168A te Nijlen, maar verhuist naar Laarstraat 7 te Bevel. Je kan nog steeds een afspraak online inboeken via de digitale wachtkamer. Opgelet: het telefoonnummer is gewijzigd! Om telefonisch een afspraak in te plannen bij hem of voor telefonisch contact met hem bel je nu naar 03/481 61 31. 

We hebben ons team uitgebreid. Op 1 september 2021 zal dokter Delphine Delaere vol enthousiasme starten in onze nieuwe praktijk. Daarnaast mogen we jullie ook vol trots melden dat sinds kort 2 klinische psychologen en een diëtiste ons team vervoegd hebben. Hopelijk kunnen we op die manier de zorg voor onze patiënten optimaliseren.