Ons Team

Dr. Steven Dirickx

Dr. Steven Dirickx

Dr. Dirickx is afgestudeerd als huisarts in 2008 te KULeuven. Doorheen zijn jarenlange ervaring als huisarts heeft hij een brede algemene kennis in de huisartsgeneeskunde opgebouwd. Daarnaast vertoont hij een bijzondere interesse in orthopedische problemen en longfunctie onderzoek. Hij engageert zich om evidence-based zorg te bieden en plaatst daarbij de patiënt als mens centraal, in al zijn facetten.

Dr. Lise Mincke

Dr. Lise Mincke

Dr. Mincke is afgestudeerd als huisarts in 2016 te KULeuven. Zij vertoont een bijzondere interesse in pediatrie, gedeelde zwangerschapsopvolging, gynaecologische problemen, begeleiding bij gewichtsverlies (eiwitdieet) en kleine ingrepen.

Dr. Anneleen Huybrechts

Dr. Anneleen Huybrechts

Dr. Huybrechts is afgestudeerd als huisarts in 2016  te KULeuven. Zij vertoont een bijzondere interesse in pediatrie, gedeelde zwangerschapsopvolging, gynaecologische problemen en begeleiding bij gewichtsverlies (eiwitdieet).

Dr. Delphine Delaere

Dr. Delphine Delaere

Vanaf 1 september 2021 komt dokter Delaere het team Nabij versterken  Ze studeerde in 2004 af aan de universiteit van Antwerpen, ze werkte 15 jaar in een groepspraktijk in Turnhout en slaat nu het pad af richting Nijlen.  Ze doet de job als huisarts met passie en plezier en heeft interesse in de brede context die de huisartsgeneeskunde omvat.  Ze kijkt er naar uit om jullie te ontmoeten en mee voor jullie gezondheid te zorgen!

 

Psychologe Suzanne van Kempen

Psychologe Suzanne van Kempen

Suzanne van Kempen is opgeleid tot klinisch psycholoog (KU Leuven, 2012) en systeemtherapeute (KU Leuven, 2016). Voor verdere verdieping in individuele begeleiding schoolde zij zich bij in de existentiële counseling (KU Leuven) en om jongeren en jongvolwassenen en hun gezin beter te kunnen ondersteunen volgde zij de opleiding attachment based family therapy (KU Leuven). Zij heeft een bijzondere interesse in het werken met (jong)volwassenen en koppels rondom diverse thema’s.

Een afspraak kan je maken door te bellen naar 04 78 78 52 45 of mailen naar  [email protected]

Psychotherapeut Valentijn Vanhove

Psychotherapeut Valentijn Vanhove

Valentijn Vanhove is een breed geschoolde professional in de sociale gedragswetenschappen. Binnen zijn basisopleiding psychologie spitste hij zich voornamelijk toe op het werkveld van de schoolpsychologie waarbij hij een sterke passie ontwikkelde voor alles wat te maken heeft met educatie en ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie.

Een afspraak kan je maken door te bellen naar 04 74 29 16 35 of mailen naar [email protected]

Diëtiste Laura Walravens

Diëtiste Laura Walravens

Laura Walravens is een erkende diëtiste met een grote passie voor gezonde voeding. Als diëtiste wil ze jou motiveren en begeleiden om een gezonde levensstijl aan te gaan.

Klik hier voor meer informatie.

Een afspraak kan je maken door te bellen naar 04 72 44 68 25, mailen naar [email protected] of online.

Secretaresse Kristel Mannaerts

Secretaresse Kristel Mannaerts

Kristel is een gediplomeerde medisch secretaresse met ervaring binnen een ziekenhuisomgeving, dokterspraktijk en medische verzekeringen. Haar passie is het helpen van anderen. In haar vrije tijd vind je haar vaak achter de naaimachine waar ze haar eigen kledij maakt.